Originalprodukt:
Röda tråden Bas, Skolcopy,

Röda tråden Bas, E-bok i HTML-format, obearbetad text och bild

Läromedel anpassat av Specialpedagogiska skolmyndigheten
Röda tråden Bas.
Produkttyp: E-bok
Ämne: Svenska
Skolform: Grundskola åk 4-6
Målgrupp: Blindhet Synnedsättning
27 kr exkl. 6% moms
- Levereras som nedladdingsbar fil.

Ingår i serien Röda tråden

Arbetsboken innehåller många varierande övningar i rättstavning (bland annat ng-ljud, tj-ljud och sj-ljud), bildbeskrivningar, korsord, rimord, talesätt, lucktexter med mera. Boken är rikt illustrerad och innehåller en faktasida med alfabetet, vokaler, stor och liten bokstav med mera. Går även utmärkt att använda i förstärkt svenska.

Visa mer

Vem får använda läromedlet?

Läromedel med anpassningar omfattas av upphovsrätt. Läromedel med anpassningar får endast användas av den som har en sådan syn- eller annan läsnedsättning som avses i 17 a § lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk. Anpassningar får endast användas av den person som de är avsedda för. Här hittar du mer information om vad anpassning enligt 17 a § innebär och hur produkterna får användas.

Om anpassningen

En obearbetad e-bok i HTML-format har ett linjärt strukturerat innehåll där text och bild följer löpande efter varandra. En obearbetad e-bok i HTML-format är en direkt återgivning av den tryckta originalboken. E-boken fungerar med skärmläsningsprogram, talsyntes och punktskriftsskärm. Du läser den i en webbläsare, till exempel Google Chrome eller Firefox. 

Läs mer om e-böcker på spsm.se.

ISBN
9789185427291
Artikelnummer
9185427291-HA
Förlag
Specialpedagogiska skolmyndigheten
Originalförlag
Skolcopy
Författare
Medietyp
Nedladdningsbart