Pick Mix 1 Elevbok, E-bok i HTML-format, obearbetad text och bild

Läromedel anpassat av Specialpedagogiska skolmyndigheten
Godis inslagna i godispapper.
Produkttyp: E-bok
Ämne: Engelska
Skolform: Gymnasieskola
Målgrupp: Blindhet Synnedsättning
279 kr exkl. 6% moms
- Levereras som nedladdingsbar fil.

Ingår i serien Pick & Mix

Pick & Mix 1 är ett unikt och nytänkande läromedel som erbjuder variation och flexibilitet för alla som läser eller undervisar i Engelska steg 5.

Läromedlet finns i två varianter - tryckt (elevbok) och digital (interaktiv elevbok och lärarbok) - och erbjuder ett flexibelt arbetssätt där man kan välja det upplägg som passar en bäst: antingen tema för tema, eller via färdigheter som till exempel Reading, Speaking eller Listening.

Visa mer

Vem får använda läromedlet?

Läromedel med anpassningar omfattas av upphovsrätt. Läromedel med anpassningar får endast användas av den som har en sådan syn- eller annan läsnedsättning som avses i 17 a § lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk. Anpassningar får endast användas av den person som de är avsedda för. Här hittar du mer information om vad anpassning enligt 17 a § innebär och hur produkterna får användas.

Om anpassningen

En obearbetad e-bok i HTML-format har ett linjärt strukturerat innehåll där text och bild följer löpande efter varandra. En obearbetad e-bok i HTML-format är en direkt återgivning av den tryckta originalboken. E-boken fungerar med skärmläsningsprogram, talsyntes och punktskriftsskärm. Du läser den i en webbläsare, till exempel Google Chrome eller Firefox. 

Läs mer om e-böcker på spsm.se.

Upplaga
1
Utgivningsdatum
ISBN
9789140681423
Artikelnummer
9140681423-HA
Förlag
Specialpedagogiska skolmyndigheten
Originalförlag
Gleerups Utbildning
Författare
Språk
Svenska
Medietyp
Nedladdningsbart