SPSM Play

SPSM Play.

Gå till läromedlet

Produkttyp: Digitala läromedel Webbaserad tjänst
Målgrupp: Döv Nedsatt hörsel

Kostnadsfri period

Just nu kan du använda läromedlet kostnadsfritt. Ingen inloggning eller licens krävs.

SPSM Play är en webbtjänst där du kan hitta och titta på Specialpedagogiska skolmyndighetens läromedelsvideor på teckenspråk i mobilen, pekplattan och datorn. Filmerna på SPSM play riktar sig till olika åldrar beroende på filmernas innehåll och ni kan välja att arbeta med filmer som passar just era elever.

I utbudet hittar du bland annat titlar som tidigare varit utgivna på DVD. Just nu finns runt 300 titlar inlagda och utbudet utökas kontinuerligt. Bland annat finns titlarna som Barnens svenska historia, Enkla maskiner, Lek med tecken med mera. Här hittar du även avsnitten ur den populära serien Vet du!

Nyheter och nyproduktioner kommer att presenteras på tjänstens startsida. Filmerna i SPSM Play har valbara undertexter på svenska samt om man vill ha svenskt tal som stöd. Filmerna är även sökbara på såväl ämnen, årskurser, skolformer och titlar.

SPSM Play fungerar på marknadens förekommande webbläsare på datorer, pekplattor samt mobiler. 

Bilder

SPSM Plays gränssnitt.

En film spelas på SPSM Play.

Personuppgifter

För användare av våra webbaserade läromedel behöver vi spara och behandla personuppgifter så som namn och e-postadress. Syftet med en sådan behandling är att kunna ge tillgång till läromedlet och administrera konto och lösenord. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.

Visa mer

Utgivningsdatum
Artikelnummer
10425
Förlag
Specialpedagogiska skolmyndigheten
Medietyp
Webbaserade läromedel