SPSM Play

SPSM Play kommer få ett nytt utseende och nya funktioner. Under bytet kan störningar uppkomma under en period. För närvarande är det bara möjligt att köpa skollicens.

SPSM Plays gränssnitt.

Gå till läromedlet

Gå till läromedlet för att logga in: SPSM Play.

Produkttyp: Digitala läromedel Webbaserad tjänst
Målgrupp: Döv Nedsatt hörsel

Antal installationer

1 800 kr exkl. 25% moms

Nu kan du och dina elever att kunna ta del av Specialpedagogiska skolmyndighetens läromedelsvideor på teckenspråk i mobiler, pekplatta och datorer via vår nya onlinetjänst SPSM Play. SPSM Play riktar sig till alla åldrar och ni kan välja att arbeta med det material som passar just era elever.

I utbudet kommer du att återfinna stora delar av det videomaterial som idag finns utgivet på DVD. Just nu finns runt 80 titlar inlagda och fler kommer att läggas in med tiden. Bland annat finns titlarna som Bortbytingen, Faktaserien och Boksamtal samt översättningar av kända sagor som Alfons och Totte.

Nyheter och nyproduktioner kommer att presenteras på tjänstens startsida. Filmerna i SPSM Play har valbara undertexter på svenska samt om man vill ha svenskt tal som stöd. Filmerna är även sökbara på såväl ämnen, årskurser, skolformer och titlar.

SPSM Play fungerar på marknadens förekommande webbläsare på datorer, pekplattor samt mobiler. 

Pris per år

  • Skollicens - 1800 kr (2250 kr inkl. moms).

Visa mer

Utgivningsdatum
Artikelnummer
10425
Medietyp
Webbaserade läromedel