Originalprodukt:

Organisation & ledarskap Faktabok, e-bok html

Läromedel anpassat av Specialpedagogiska skolmyndigheten
Bild saknas
Produkttyp: E-bok
Ämne: Ledarskap och organisation
Skolform: Gymnasieskola Kommunal vuxenutbildning på grundläggande nivå Kommunal vuxenutbildning på gymnasial nivå
Målgrupp: Blindhet Synnedsättning
322 kr exkl. 6% moms
- Levereras på Dvd/Cd-rom.

Organisation och ledarskap beskriver hur ett modellföretag successivt byggs upp. Som en röd tråd genom boken löper en helhetssyn på organisation och företagande.

Utifrån en väl genomtänkt verksamhetsidé skapar man effektiva organisationer försedda med rätt ledarskap och kompetens. Därefter ska följsamma system och rutiner få det hela att fungera.
För att kunna styra organisationer till att fatta rätt beslut behövs styrverktyg, bland annat ekonomi- och informationssystem. Läroboken beskriver hur ett modellföretag kan byggas upp.
Organisation och ledarskap - Styr rätt i en ny tid består av en fyllig faktabok, en övningsbok fylld med varierande uppgifter, ett lösningshäfte och en pedagogisk lärarhandledning.
I den nya upplagan har ytterligare övningar tillkommit och uppdateringar har gjorts beträffande bland annat den digitala revolutionen, globaliseringen och miljöperspektivet. I varje block i boken finns en sammanfattande uppgift och ett antal projektuppgifter.
Serien finns inläst hos Inläsningstjänst.

Visa mer

Om anpassningen

En e-bok i HTML-format har ett linjärt innehåll där text och bild följer löpande efter varandra. Boken fungerar både med talsyntes och punktskriftsskärm. Du läser den i en webbläsare, till exempel Internet Explorer eller Firefox. 

Läs mer om e-böcker på spsm.se.

ISBN
9789147088188
Artikelnummer
9147088188-HA
Originalförlag
Liber AB
Författare
Medietyp
Dvd/cd-rom