Kom in i huset

Läromedel anpassat av Specialpedagogiska skolmyndigheten
Kom in i huset.

Gå till läromedlet

Produkttyp: Digitala läromedel Webbaserad tjänst
Ämne: Ellära Hållbart samhälle Teckenspråk för döva och hörselskadade
Skolform: Grundskola åk 4-6 Specialskola åk 5-7
Målgrupp: Döv Nedsatt hörsel

Kostnadsfri period

Just nu kan du använda läromedlet kostnadsfritt. Ingen inloggning eller licens krävs.

Du sticker nyckeln i låset och öppnar dörren. Du tänder lampan, går in i köket, öppnar kylskåpet och hämtar en bit överbliven pizza som du värmer i mikron. Men vad är det som gör att just din nyckel passar till ditt lås? Hur kan kylskåpet vara kallt, och varför är det bara maten som blir varm i mikron? Det här är en bok för dig som undrar hur allt där hemma fungerar. Allt det där som finns nära dig. Kom in i huset så får du veta!

Kom in i huset är en digitalisering av ett tidigare material för årskurs 4-6. Materialet är teckenspråksöversatt och innehåller även svenskt tal.

Du bläddrar i boken och klickar på textstycken för att få dem upplästa och på teckenspråk. Det går även göra noteringar och överstrykningar som sparas till nästa inloggning.

Kom in i huset är översatt till teckenspråk med svenskt tal och är även digitaliserad. Boken är tidigare utgiven av Natur & Kultur.

Kom in i huset fungerar även på Ipad.

Personuppgifter

För användare av våra webbaserade läromedel behöver vi spara och behandla personuppgifter så som namn och e-postadress. Syftet med en sådan behandling är att kunna ge tillgång till läromedlet och administrera konto och lösenord. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.

Visa mer

Artikelnummer
10443
Förlag
Specialpedagogiska skolmyndigheten
Originalförlag
Natur och Kultur
Författare
Illustratör
Jonas Burman
Teckenspråksaktör
Maria Sundholm
Språk
Svenska, svenskt teckenspråk
Medietyp
Webbaserade läromedel