Originalprodukt:
Good Stuff C Workbook Challenge, Liber AB, Första upplagan

Good Stuff C Workbook Challenge, E-bok i HTML-format, obearbetad text och bild

Läromedel anpassat av Specialpedagogiska skolmyndigheten
Omslag.
Produkttyp: E-bok
Ämne: Engelska
Skolform: Grundskola åk 7-9
Målgrupp: Blindhet Synnedsättning
87 kr exkl. 6% moms
- Levereras som Dvd/Cd-rom.

Ingår i serien Good Stuff

Good Stuff är uppbyggd tematiskt och har texter på olika nivåer, övningsböcker på olika nivåer, diagnoser och andra komponenter med speciell inriktning på skilda behov. 

Workbook Challenge har tillkommit efter önskemål om en övningsbok till de elever som klarar mer avancerade övningsuppgifter. Good Stuffs två övningsböcker går att använda parallellt i klassrummet då sidorna i böckerna är överensstämmande. Skillnaden är att Challenge har fler produktiva och resonerande uppgifter, fördjupningsövningar och fokus på valfrihet. Svårighetsnivån är höjd och samtliga instruktioner är på engelska, men ungefär hälften av övningarna är desamma som i Workbook och fungerar som gemensam bas. Det finns separata elevfacit till samtliga Workbook Challenge (Key Challenge A-D).

Visa mer

Om anpassningen

En obearbetad e-bok i HTML-format har ett linjärt strukturerat innehåll där text och bild följer löpande efter varandra. En obearbetad e-bok i HTML-format är en direkt återgivning av den tryckta originalboken. E-boken fungerar med skärmläsningsprogram, talsyntes och punktskriftsskärm. Du läser den i en webbläsare, till exempel Google Chrome eller Firefox. 

Läs mer om e-böcker på spsm.se.

ISBN
9789147081240
Artikelnummer
9147081240-HA
Förlag
Specialpedagogiska skolmyndigheten
Originalförlag
Liber AB
Författare
Medietyp
Dvd/cd-rom