Originalprodukt:

Vistas 3 Allt-i-ett bok, E-bok i HTML-format, obearbetad text och bild

Läromedel anpassat av Specialpedagogiska skolmyndigheten
Vistas 3 Allt-i-ett bok.
Produkttyp: E-bok
Ämne: Spanska
Skolform: Gymnasieskola
Målgrupp: Blindhet Synnedsättning
377 kr exkl. 6% moms
- Levereras som nedladdingsbar fil.

Läromedelsserien Vistas är ett heltäckande läromedel i spanska anpassat för Gy 2011 och innefattar allt-i-ett-böcker som ger dig alla verktyg du behöver för en kreativ och spännande språkundervisning. Vistas 3 är avsedd för kursen Spanska 3. 

Visa mer

Vem får använda läromedlet?

Läromedel med anpassningar omfattas av upphovsrätt. Läromedel med anpassningar får endast användas av den som har en sådan syn- eller annan läsnedsättning som avses i 17 a § lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk. Anpassningar får endast användas av den person som de är avsedda för. Här hittar du mer information om vad anpassning enligt 17 a § innebär och hur produkterna får användas.

Om anpassningen

En obearbetad e-bok i HTML-format har ett linjärt strukturerat innehåll där text och bild följer löpande efter varandra. En obearbetad e-bok i HTML-format är en direkt återgivning av den tryckta originalboken. E-boken fungerar med skärmläsningsprogram, talsyntes och punktskriftsskärm. Du läser den i en webbläsare, till exempel Google Chrome eller Firefox. 

Läs mer om e-böcker på spsm.se.

Utgivningsdatum
ISBN
9789152303948
Artikelnummer
9789152303948-HA
Förlag
Specialpedagogiska skolmyndigheten
Originalförlag
Sanoma utbildning
Författare
Medietyp
Nedladdningsbart