Originalprodukt:
UPPTÄCK Sverige Biologi Arbetsboken, Liber AB, Andra upplagan

UPPTÄCK Sverige Biologi Arbetsboken, E-bok Textview

Läromedel anpassat av Specialpedagogiska skolmyndigheten
Omslag.
Produkttyp: E-bok
Ämne: Biologi
Skolform: Grundskola åk 4-6
Målgrupp: Blindhet Synnedsättning
49 kr exkl. 6% moms
- Levereras som Dvd/Cd-rom.

Ingår i serien Upptäckarserien

Sverige är ett fantastiskt land med alla sina spännande djur och växter att upptäcka. Boken berättar om Sveriges olika naturtyper från äng till fjäll och om hur djur och växter är anpassade till att leva i så olika miljöer. Eleverna får biologiska kunskaper om hur vi människor, djur och växter fungerar tillsammans.

Läromedlet har ordförklaringar nere på sidorna, många artbeskrivningar och en uppslagsdel i slutet av boken. Uppslagsdelen ger basfakta om däggdjur, groddjur, kräldjur, fiskar, insekter, spindlar, växter och svampar.

Arbetsbok – med utvecklingsschema
I arbetsboken får eleven träna både artkunskap och ordkunskap, se samband och jämföra fakta. Men också enkel systematik genom att sortera djur i rätt djurgrupp och fundera över vad som är typiskt för däggdjur, fåglar och andra djur. I arbetsboken finns också ett litet självtest och ett utvecklingsschema där eleven själv kan följa sina framsteg.


Visa mer

Om anpassningen

En e-bok i Textview-format är organiserad som en pärm med flikar, med förlagan som modell. Innehållsförteckning, löpande text, bilder och sakregister finns i var sin flik. Boken fungerar både med talsyntes och punktskriftsskärm. Du läser den i läsprogrammet Textview som laddas ner kostnadsfritt från Myndigheten för tillgängliga medier.

Läs mer om e-böcker på spsm.se.

ISBN
9789147020928
Artikelnummer
9147020928-ECB
Förlag
Specialpedagogiska skolmyndigheten
Originalförlag
Liber AB
Författare
Medietyp
Dvd/cd-rom