Spektrum Biologi Grundbok, E-bok med text i HTML-format, bearbetad text och bild

Läromedel anpassat av Specialpedagogiska skolmyndigheten
Framsida Spektrum Biologi Grundbok
Produkttyp: E-bok
Ämne: Biologi
Skolform: Grundskola åk 7-9
Målgrupp: Döv Nedsatt hörsel
355 kr exkl. 6% moms
- Levereras som Dvd/Cd-rom.

Ingår i serien Spektrum Biologi

Naturvetenskap som engagerar
Som NO-lärare vet du hur spännande naturvetenskap kan vara. Det vill vi hjälpa dig förmedla. Därför har vi lagt lika stor vikt vid intressanta frågeställningar och roliga laborationer som lättlästa texter och förklarande illustrationer.

Sveriges mest populära NO-serie
Spektrum är en serie för teknik och naturvetenskap i grundskolans årskurs 7-9. I serien ingår förutom Spektrum Biologi, även Spektrum Fysik, Spektrum Kemi och Spektrum Teknik. I varje ämne finns en Grundbok och en Lightbok, båda är stadieböcker. Med lättlästa texter, förklarande bilder, tydlig struktur och en mängd olika infallsvinklar finns det något för alla i Spektrum.

Visa mer

Om anpassningen

En bearbetad e-bok i HTML-format är anpassad för att en elev med svår synnedsättning eller blindhet ska kunna tillgodogöra sig innehållet. Den bearbetade e-boken har ett linjärt strukturerat innehåll där text och bild följer löpande efter varandra. Texter, bilder och andra grafiska element är pedagogiskt anpassade. E-boken fungerar med skärmläsningsprogram, talsyntes och punktskriftsskärm. Du läser den i en webbläsare, till exempel Google Chrome eller Firefox. 

Läs mer om e-böcker på spsm.se.

Upplaga
Fjärde
ISBN
9789147085941
Artikelnummer
9789147085941-HC
Förlag
Specialpedagogiska skolmyndigheten
Originalförlag
Liber
Författare