Små sånger för stora hjärtan 2

Omslag Små sånger för stora hjärtan 2.
Smakprov Små sånger för stora hjärtan 2
Produkttyp: Tryckt bok
Ämne: Estetisk verksamhet Språk och kommunikation
Skolform: Anpassad gymnasieskola individuella program
Målgrupp: Intellektuell funktionsnedsättning
180 kr exkl. 6% moms

Små sånger för stora hjärtan 2 följer samma upplägg som den första boken som är ett sånghäfte med noter, ackord och teckensånger. Du kan också läsa om syftet med låtarna och hur de kan användas.

Författaren Tobias Svärd arbetar som lärare på det individuella programmet, anpassade gymnasieskolan, och uppmärksammade en brist på sånger som inte upplevdes för barnsliga för personer i sena tonåren. Ur denna insikt och med en bakgrund som musiklärare skapade Tobias ett antal teckensånger som lades ut på nätet. Låtarna blev en succé och lärare började efterfrågade ett nothäfte så att de också kunde spela låtarna med sina elever. Det har också efterfrågats fler låtar och nu finns alltså ytterligare tio låtar, bland andra Kreativitet, Vi kör igång och Ansvarsblues.

QR-koder

Teckensångerna och musikvideorna hittar du på YouTube-kanalen Små sånger för stora hjärtan. Sångboken är också uppdaterad med QR-koder som tar dig direkt till låten på Youtube.

Små sånger för stora hjärtan riktar sig främst till elever som läser det individuella programmet på gymnasiesärskolan, men passar alla personer som tilltalas av musik och TAKK i lärandet.

Du kan ladda ner TAKK-ordlistor till varje sång om du vill arbetare vidare med sångerna.

Visa mer

Utgivningsdatum
ISBN
9789128128094
Artikelnummer
12809
Förlag
Specialpedagogiska skolmyndigheten
Författare
Illustratör
Olofsson, Anna
Övriga detaljer
375 g