Räknerutan

Räknerutan.

Gå till läromedlet

Gå till läromedlet för att logga in: Räknerutan.

Produkttyp: Digitala läromedel Webbaserad tjänst
Ämne: Matematik
Skolform: Grundskola åk 4-6 Grundskola åk 7-9
Målgrupp: Rörelsehinder
80 kr exkl. 25% moms

Räknerutan är en programvara för elever som vill eller måste ha ett alternativ till att räkna med papper och penna. Programmet innehåller inga matteuppgifter utan är ett rutat räknehäfte på datorn. Här får eleven möjlighet att göra matematiska uppställningar för de fyra räknesätten direkt på skärmen. Allt arbete som görs i programmet sparas automatiskt och kan skrivas ut på skrivare. I Räknerutan finns en rad inställningar att göra för att anpassa programmet för elevernas olika behov. Eleven kan hantera alla funktioner i programmet helt med tangentbordet eller helt med musen.

Räknerutan körs online i webbläsaren via din dator. Det kan köras i FireFox, Edge, Google Chrome, Opera, Safari med flera. Observera att Räknerutan inte fungerar i Internet Explorer. Målgruppen är elever i grundskola och grundsärskola som behöver ett alternativ till att arbeta med papper och penna.

Så använder du räknerutan

Pris per år

  • 1 användare: 80 kr (100 kr inkl. moms)
  • 5 användare: 400 kr (500 kr inkl. moms)
  • 10 användare: 800 kr (1000 kr inkl. moms)
  • Skolicens användare: 1800 kr (2250 kr inkl. moms).

Prova på

  • Prova på-licens, 1 användare, 1 månad: 0 kr (0 kr inkl. moms).

Läs mer om licenser under Kundservice och Vanliga frågor och svar.

Personuppgifter

För användare av våra webbaserade läromedel behöver vi spara och behandla personuppgifter så som namn och e-postadress. Syftet med en sådan behandling är att kunna ge tillgång till läromedlet och administrera konto och lösenord. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.

Visa mer

Ladda ner

Utgivningsdatum
Artikelnummer
11446
Medietyp
Webbaserade läromedel