Natten & Skuggan – Stoppa skurken

Framsida 10178.
Smakprov Natten & Skuggan – Stoppa skurken
Produkttyp: Tryckt bok
Ämne: Kommunikation
Skolform: Anpassad grundskola åk 1-3 ämnesområden Anpassad grundskola åk 4-6 ämnesområden Anpassad grundskola åk 7-9 ämnesområden
Målgrupp: Intellektuell funktionsnedsättning
50 kr exkl. 6% moms

Ingår i serien Natten och Skuggan

Språk är en förutsättning för lärande och delaktighet, men hur kan vi omsätta det i ett läromedel som är anpassat till anpassade grundskolan inriktning ämnesområden?

Natten och Skuggan är två superhjältar som ser till att staden är en säker plats. Samtidigt som vi får följa med dem på en rafflande jakt vävs det didaktiska innehållet in. All text är förstärkt med våra ritade tecken (TAKK).

Med serietidningen Natten och Skuggan får eleverna ett åldersadekvat läromedel där de ges chansen att utöka sitt ordförråd. Orden utgår från olika teman och i den första tidningen behandlas prepositioner. Dessa vävs in i storyn och återkommer senare i ett flertal övningar. Samtidigt kompletteras serietidningen med en musikvideo med samma tema. Den finner ni här i webbutiken.

Serien Natten och Skuggan riktar sig främst till elever som läser efter anpassade grundskolans ämnesområden, men passar för alla elever som behöver utöka sina ordförråd och är hjälpta av ritade tecken som AKK.

Visa mer

Ladda ner

Utgivningsdatum
Artikelnummer
10178
Förlag
Specialpedagogiska skolmyndigheten
Författare
Illustratör
Svahn, Henry
Övriga detaljer
138 g