Milos kanin

Glad pojke håller i en glad kanin.
Smakprov Milos kanin
Produkttyp: Tryckt bok
Ämne: Kommunikation Språk och kommunikation Svenska
Skolform: Anpassad grundskola åk 1-3 ämnesområden Anpassad grundskola åk 4-6 ämnesområden Anpassad grundskola åk 7-9 ämnesområden Anpassad gymnasieskola individuella program Komvux som anpassad utbildning på grundläggande nivå
Målgrupp: Intellektuell funktionsnedsättning
50 kr exkl. 6% moms

Ingår i serien Maja och Milo

Milo tycker om att vara med sin kanin Mysak. Men en dag händer något och Milo blir riktigt rädd. 

I den här bokserien får vi följa Maja och Milo när de gör olika saker på sin fritid antingen var för sig eller tillsammans. Varje berättelse innehåller också ett spänningsmoment. Till omfång och utformning motsvarar bokserien böcker för yngre barn men med ett innehåll som överensstämmer med de erfarenheter och intressen man har som tonåring och som vuxen. Tanken med böckerna är läsglädje, läsupplevelse och återkoppling.

Texten innehåller korta ord och 1–2 meningar per sida. Illustrationerna är tydliga och enkla att tolka. Nivåmarkören på böckernas framsidor indikerar textens svårighetsgrad.

Våra läsmaterial delas in i 3 nivåer. Maja och Milo är på nivå 2. Kopieringsunderlag med frågor på innehållet medföljer.

170x223 mm, färg, häftad.

Boksamtal Maja och Milo som är en lärarhandledning med förslag på hur man kan arbeta med boksamtal utifrån Maja och Milo-böckerna.

Visa mer

Utgivningsdatum
ISBN
9789128115346
Artikelnummer
11534
Förlag
Specialpedagogiska skolmyndigheten
Författare
Illustratör
Gunvor Ekström
Omfång
20 sidor
Övriga detaljer
105 g