Maja spelar innebandy

Flicka håller i en bandyklubba.
Smakprov Maja spelar innebandy
Produkttyp: Tryckt bok
Ämne: Kommunikation Motorik Språk och kommunikation Svenska
Skolform: Anpassad grundskola åk 1-3 ämnesområden Anpassad grundskola åk 4-6 ämnesområden Anpassad grundskola åk 7-9 ämnesområden Anpassad gymnasieskola individuella program Komvux som anpassad utbildning på grundläggande nivå
50 kr exkl. 6% moms

Ingår i serien Maja och Milo

Maja och Milo-serien är enkla läsupplevelser för tonåringar och vuxna. I den här boken spelar Maja en innebandymatch. Men vilket lag vinner?

I bokserien får vi följa Maja och Milo när de gör olika saker på sin fritid antingen var för sig eller tillsammans. Böckernas innehåll stämmer överens med de erfarenheter och intressen man har som tonåring och vuxen. Med texternas korta ord, få meningar per sida, lättolkade illustrationer samt ett spänningsmoment är böckerna utmärkta för målgruppen.

Kopieringsunderlag med frågor på innehållet medföljer. Våra läsmaterial delas in i 3 nivåer, där nivå 1 är lättast. Maja och Milo är på nivå 2. Böckerna finns både i text- och pictoversion.

170x223 mm, färg, häftad.

Boksamtal Maja och Milo som är en lärarhandledning med förslag på hur man kan arbeta med boksamtal utifrån Maja och Milo-böckerna.

Visa mer

Utgivningsdatum
ISBN
9789128115407
Artikelnummer
11540
Förlag
Specialpedagogiska skolmyndigheten
Författare
Illustratör
Gunvor Ekström
Omfång
20 sidor
Övriga detaljer
112 g