Originalprodukt:
Maja och Milo ser en olycka, Specialpedagogiska skolmyndigheten,

Maja och Milo ser en olycka, pictogram

Läromedel anpassat av Specialpedagogiska skolmyndigheten
Flicka och pojke går på is mot gammal människa som har halkat.
Smakprov Maja och Milo ser en olycka, pictogram
Produkttyp: Tryckt bok
Ämne: Kommunikation Språk och kommunikation Svenska
Skolform: Anpassad grundskola åk 1-3 ämnesområden Anpassad grundskola åk 4-6 ämnesområden Anpassad grundskola åk 7-9 ämnesområden Anpassad gymnasieskola individuella program Komvux som anpassad utbildning på grundläggande nivå
Målgrupp: Intellektuell funktionsnedsättning
50 kr exkl. 6% moms

Ingår i serien Maja och Milo

Maja och Milo ser en gammal kvinna ramla. Vad ska de göra?

Maja och Milo-serien är enkla läsupplevelser för tonåringar och vuxna. I bokserien får vi följa Maja och Milo när de gör olika saker på sin fritid antingen var för sig eller tillsammans. Böckernas innehåll stämmer överens med de erfarenheter och intressen man har som tonåring och vuxen. Med texternas korta ord, få meningar per sida, lättolkade illustrationer samt ett spänningsmoment är böckerna utmärkta för målgruppen.

Med stöd av pedagogen, som först läser för eleven, får eleven sedan själv läsa och återberätta berättelsen. Pictobilderna är placerade i en ”läsbar” rad som kan ersätta texten.

Kopieringsunderlag med frågor på innehållet medföljer. Våra läsmaterial delas in i 3 nivåer, där nivå 1 är lättast. Maja och Milo är på nivå 2. Böckerna finns både i text- och pictoversion.

170x223 mm, färg, häftad.

Boksamtal Maja och Milo som är en lärarhandledning med förslag på hur man kan arbeta med boksamtal utifrån Maja och Milo-böckerna.

Visa mer

Utgivningsdatum
ISBN
9789128115457
Artikelnummer
11545
Förlag
Specialpedagogiska skolmyndigheten
Omfång
20 sidor
Övriga detaljer
111 g