Originalprodukt:
Magic! Workbook 4, Studentlitteratur AB, Första upplagan

Magic! Workbook 4, Tryckt punktskrift, tät, Enkelsidig

Läromedel anpassat av Specialpedagogiska skolmyndigheten
Grupp ungdomar umgås.
Produkttyp: Tryckt punktskrift
Ämne: Engelska
Skolform: Grundskola åk 4-6
Målgrupp: Blindhet Synnedsättning
50 kr exkl. 6% moms

Ingår i serien Magic!

Workbook är en övningsbok i form av ett förbrukningshäfte med många och varierade övningar med fokus på ordinlärning och muntlig kommunikation. Här arbetar eleven med reception, produktion och interaktion.

Workbook finns också uppföljning av kapitlets hörövning,skrivövningar, övningar där eleven ritar efter instruktioner,övningar där man parar ihop ord och bild samt övningar som innehåller tävlingsmoment. 

Visa mer

Om anpassningen

Punktskrift är en taktil skrift som du läser med dina fingrar, om du har svår synnedsättning eller blindhet. Genom att använda upp till 6 upphöjda punkter i en punktskriftcell kan du skriva bokstäver, nummer och andra tecken. Punktskriften är baserat på det latinska alfabetet men används även på andra språk som skrivs med andra skriftsystem, till exempel arabiska.

På många språk används termen ”braille” om punktskrift och skriften används inom alla områden som matematik, vetenskap och musik. Punktskrift kan också läsas på en punktskriftsskärm som kopplas till en dator. Då används upp till 8 upphöjda punkter.  

Enkelsidig innebär att punktskriften är tryckt på en sida av ett ark.

Tätskrift är text i punktskrift med normalt radavstånd. Termen används för att betona att det inte är fråga om glesskrift.

Läs mer om tryckt punktskrift på spsm.se.

Ladda ner

Upplaga
Första upplagan
Utgivningsdatum
ISBN
9789144050867
Artikelnummer
9144050867-PCS
Förlag
Specialpedagogiska skolmyndigheten
Originalförlag
Studentlitteratur
Författare
Medietyp
Dvd/cd-rom