Ledarskap och organisation, e-bok i HTML-format, obearbetad text och bild

Läromedel anpassat av Specialpedagogiska skolmyndigheten
Ledarskap och organisation.
Produkttyp: E-bok
Ämne: Ledarskap och organisation
Skolform: Gymnasieskola Komvux på grundläggande nivå Komvux på gymnasial nivå
Målgrupp: Blindhet Synnedsättning
329 kr exkl. 6% moms
- Levereras som nedladdningsbar fil.

Ingår i serien Ledarskap och organisation

Passar jag som ledare? Hur kan jag som individ påverka gruppen? Vad är en konflikt? Hur är en bra chef? Dessa och många andra frågor behandlas i Ledarskap och organisation. Ledarskap och organisation kopplar samman det senaste inom ämnesområdena med kursen ledarskap och organisation. Faktatexten varvas med många exempel och tydliggörande illustrationer. 

Visa mer

Vem får använda läromedlet?

Läromedel med anpassningar omfattas av upphovsrätt. Läromedel med anpassningar får endast användas av den som har en sådan syn- eller annan läsnedsättning som avses i 17 a § lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk. Anpassningar får endast användas av den person som de är avsedda för. Här hittar du mer information om vad anpassning enligt 17 a § innebär och hur produkterna får användas.

Om anpassningen

En obearbetad e-bok i HTML-format har ett linjärt strukturerat innehåll där text och bild följer löpande efter varandra. En obearbetad e-bok i HTML-format är en direkt återgivning av den tryckta originalboken. E-boken fungerar med skärmläsningsprogram, talsyntes och punktskriftsskärm. Du läser den i en webbläsare, till exempel Google Chrome eller Firefox. 

Läsa med digitala verktyg, spsm.se

Upplaga
Första upplagan
Utgivningsdatum
ISBN
9789147116454
Artikelnummer
9147116454-HA
Förlag
Specialpedagogiska skolmyndigheten
Originalförlag
Liber
Författare
Medietyp
Nedladdningsbart