Ledarskap och organisation, tryckt punktskrift, tät, dubbelsidig

Läromedel anpassat av Specialpedagogiska skolmyndigheten
Ledarskap och organisation.
Produkttyp: Tryckt punktskrift
Ämne: Ledarskap och organisation
Målgrupp: Blindhet Synnedsättning
351 kr exkl. 6% moms
- Taktila bilder kan skickas med kostnadsfritt vid beställning.

Ingår i serien Ledarskap och organisation

Passar jag som ledare? Hur kan jag som individ påverka gruppen? Vad är en konflikt? Hur är en bra chef? Dessa och många andra frågor behandlas i Ledarskap och organisation. Ledarskap och organisation kopplar samman det senaste inom ämnesområdena med kursen ledarskap och organisation. Faktatexten varvas med många exempel och tydliggörande illustrationer. 

Visa mer

Om anpassningen

Punktskrift är en taktil skrift som du läser med dina fingrar, om du har svår synnedsättning eller blindhet. Genom att använda upp till 6 upphöjda punkter i en punktskriftcell kan du skriva bokstäver, nummer och andra tecken. Punktskriften är baserat på det latinska alfabetet men används även på andra språk som skrivs med andra skriftsystem, till exempel arabiska.

På många språk används termen ”braille” om punktskrift och skriften används inom alla områden som matematik, vetenskap och musik. Punktskrift kan också läsas på en punktskriftsskärm som kopplas till en dator. Då används upp till 8 upphöjda punkter. 

Dubbelsidig innebär att punktskriften är tryckt på båda sidor av ett ark.

Tätskrift är text i punktskrift med normalt radavstånd. Termen används för att betona att det inte är fråga om glesskrift.

Läs mer om tryckt punktskrift på spsm.se.

Ladda ner

Upplaga
Första upplagan
Utgivningsdatum
ISBN
9789147116454
Artikelnummer
9147116454-PCT
Originalförlag
Liber
Författare
Medietyp
Tryckta läromedel