KOD 45 Hemligheten, E-bok i HTML-format, obearbetad text och bild

Läromedel anpassat av Specialpedagogiska skolmyndigheten
Hemligheten.
Produkttyp: E-bok
Ämne: Svenska
Skolform: Grundskola åk 4-6
Målgrupp: Blindhet Synnedsättning
83 kr exkl. 6% moms
- Levereras som nedladdingsbar fil.

Ingår i serien KOD 45

Leilas mamma och pappa undrar varför hon så ofta kommer hem för sent. Vad ska Leila svara? Allt oftare smiter hon iväg till Vallen för att träna inför den stora idrottsdagen, som de ska ha i skolan. Och så Tobbe, som plötsligt inte vill vara med henne längre. Leila saknar honom och känner sig ensam. Och hur ska hon någonsin kunna avslöja hemligheten om My? Leila bevarar sina hemligheter för sig själv. Men en dag sker det oundvikliga: Bubblan brister och hon måste avslöja sanningen. 

Visa mer

Vem får använda läromedlet?

Läromedel med anpassningar omfattas av upphovsrätt. Läromedel med anpassningar får endast användas av den som har en sådan syn- eller annan läsnedsättning som avses i 17 a § lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk. Anpassningar får endast användas av den person som de är avsedda för. Här hittar du mer information om vad anpassning enligt 17 a § innebär och hur produkterna får användas.

Om anpassningen

En obearbetad e-bok i HTML-format har ett linjärt strukturerat innehåll där text och bild följer löpande efter varandra. En obearbetad e-bok i HTML-format är en direkt återgivning av den tryckta originalboken. E-boken fungerar med skärmläsningsprogram, talsyntes och punktskriftsskärm. Du läser den i en webbläsare, till exempel Google Chrome eller Firefox. 

Läs mer om e-böcker på spsm.se.

Upplaga
Första upplagan
Utgivningsdatum
ISBN
9789147083527
Artikelnummer
9147083527-HA
Förlag
Specialpedagogiska skolmyndigheten
Originalförlag
Liber
Författare
Medietyp
Nedladdningsbart