Hallooo Babblarna - taktil version

Framsida Hallooo Babblarna - Taktil version
Produkttyp: Laborativt material Tryckt bok
Ämne: Svenska
Skolform: Förskola Grundsärskola åk 1-3
Målgrupp: Blindhet Synnedsättning
395 kr exkl. 6% moms

Hallooo Babblarna – är ett lek-och språkstimulerande paket för förskolebarn. Paketet innehåller en taktil version av boken Hallooo Babblarna med taktila collagebilder där varje Babblare har en egen taktil textur och sitt namn med punktskrift. I paketet ingår också de sex skojiga Babblarna som lekfigurerna. De har samma taktila texturer under sina fötterna som bilderna i boken. Som stöd till dig som lärare finns också en handledning som ger stöd för ett språkstimulerande arbetssätt med Hallooo Babblarna.

Den taktila versionen av Hallooo Babblarna riktar sig till barn i förskolan med synnedsättning eller blindhet. Hallooo Babblarna är en pratbok som har bilder att samtala och fantisera om. Förutom att barnet får möta de skojiga Babblarna ger läromedlet läraren kunskap och inspiration till ett språkstimulerande arbetssätt för elever med blindhet. Boken bidrar till en inkluderande undervisning genom sång och lek där barnen kan dela läsupplevelser och delta i boksamtal utifrån ett gemensamt fokus.

Innehåll i paketet

  • Hallooo Babblarna - taktil version, 16 x 16 cm. Giftfritt papper i tjock och tålig kartong med taktila texturer, 18 sidor.
  • Sex lekfigurer i plast, 12 cm, med taktil uppmärkning.
  • En lärarhandledning A4, 12 sidor, färg, spiralbunden.

Visa mer

Utgivningsdatum
ISBN
9789187465451
Artikelnummer
15118
Förlag
Specialpedagogiska skolmyndigheten
Författare
Medietyp
Laborativt material Tryckt form
Övriga detaljer
0,67 kg