Grundläggande elektronik, e-bok Textview

Läromedel anpassat av Specialpedagogiska skolmyndigheten
Bild saknas
Produkttyp: E-bok
Ämne: Ellära
Skolform: Gymnasieskola
Målgrupp: Blindhet Synnedsättning
312 kr exkl. 6% moms
- Levereras som nedladdningsbar fil.
- Antal bildvolymer 2
- Taktila bilder kan skickas med kostnadsfritt vid beställning.

Grundläggande elektronik syftar till att ge en bred introduktion till modern elektronik och ge eleverna förståelse för grundkomponenternas funktion i olika system som vi möter i vår vardag. Läromedlet behandlar även elektronik i form av funktionsblock. De praktiska exemplen täcker ett brett område och behandlar speciellt elektronikens intåg i hemmens elsystem. I serien ingår faktabok, övningshäfte, metodikbilaga, kontrolluppgifter och mätövningar med laborationer från Micro Support AB.

Visa mer

Vem får använda läromedlet?

Läromedel med anpassningar omfattas av upphovsrätt. Läromedel med anpassningar får endast användas av den som har en sådan syn- eller annan läsnedsättning som avses i 17 a § lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk. Anpassningar får endast användas av den person som de är avsedda för. Här hittar du mer information om vad anpassning enligt 17 a § innebär och hur produkterna får användas.

Om anpassningen

En e-bok i Textview-format är organiserad som en pärm med flikar, med förlagan som modell. Innehållsförteckning, löpande text, bilder och sakregister finns i var sin flik. Boken fungerar både med talsyntes och punktskriftsskärm. Du läser den i läsprogrammet Textview som laddas ner kostnadsfritt från Legimus, Myndigheten för tillgängliga medier.

Textview finns endast för PC.

Läsa med digitala verktyg, spsm.se

Ladda ner

Upplaga
1
Utgivningsdatum
ISBN
9789147016709
Artikelnummer
9147016709-ECD
Förlag
Specialpedagogiska skolmyndigheten
Originalförlag
Liber AB
Författare
Medietyp
Nedladdningsbart