Grundläggande elektronik, e-bok i HTML-format, obearbetad text och bild

Läromedel anpassat av Specialpedagogiska skolmyndigheten
Bild saknas
Produkttyp: E-bok
Ämne: Ellära
Skolform: Gymnasieskola
Målgrupp: Blindhet Synnedsättning
312 kr exkl. 6% moms
- Levereras som nedladdningsbar fil.

Grundläggande elektronik syftar till att ge en bred introduktion till modern elektronik och ge eleverna förståelse för grundkomponenternas funktion i olika system som vi möter i vår vardag. Läromedlet behandlar även elektronik i form av funktionsblock. De praktiska exemplen täcker ett brett område och behandlar speciellt elektronikens intåg i hemmens elsystem. I serien ingår faktabok, övningshäfte, metodikbilaga, kontrolluppgifter och mätövningar med laborationer från Micro Support AB.

Visa mer

Vem får använda läromedlet?

Läromedel med anpassningar omfattas av upphovsrätt. Läromedel med anpassningar får endast användas av den som har en sådan syn- eller annan läsnedsättning som avses i 17 a § lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk. Anpassningar får endast användas av den person som de är avsedda för. Här hittar du mer information om vad anpassning enligt 17 a § innebär och hur produkterna får användas.

Om anpassningen

En obearbetad e-bok i HTML-format har ett linjärt strukturerat innehåll där text och bild följer löpande efter varandra. En obearbetad e-bok i HTML-format är en direkt återgivning av den tryckta originalboken. E-boken fungerar med skärmläsningsprogram, talsyntes och punktskriftsskärm. Du läser den i en webbläsare, till exempel Google Chrome eller Firefox. 

Läsa med digitala verktyg, spsm.se

Upplaga
1
Utgivningsdatum
ISBN
9789147016709
Artikelnummer
9147016709-HA
Förlag
Specialpedagogiska skolmyndigheten
Originalförlag
Liber AB
Författare
Medietyp
Nedladdningsbart