Extra räkneövningar till Jag handlar

Omslaget innehåller en bild av Jag Handlars omslag mot en blå bakgrund.
Smakprov Extra räkneövningar till Jag handlar
Produkttyp: Tryckt bok
Ämne: Hem- och konsumentkunskap Natur och miljö
Skolform: Gymnasiesärskola inriktning individuellt program
Målgrupp: Utvecklingsstörning, intellektuell funktionsnedsättning
43 kr exkl. 6% moms

Ingår i serien Jag handlar

Extra räkneövningar till boken Jag handlar.

Här får eleven möjlighet att träna mera på att räkna pengar och få en uppfattning om vad olika varor kostar. På varje sida visas en vara där priset finns angivet. Elevens uppgift är att välja rätt summa att betala med. Räkneuppgiften är alltid i hela kronor och överstiger aldrig 35 kronor.

Varje uppgift har fått mycket utrymme för att det ska finnas möjlighet att laborera med mynt och sedlar direkt på sidan. Materialet innehåller övningar med lika utseende och svårighetsgrad som i arbetsboken Jag handlar.

Färg, spiralbunden. 

Visa mer

Ladda ner

Utgivningsdatum
ISBN
9789128121279
Artikelnummer
12127
Förlag
Specialpedagogiska skolmyndigheten
Illustratör
Eva-Marie Wadman
Omfång
38 s, A4
Övriga detaljer
190 g