De falska breven, e-bok html

Läromedel anpassat av Specialpedagogiska skolmyndigheten
Rosa papper med texten "Hej! Kommer du ihåg mig? Jag har i alla fall aldrig kunnat glömma..." med samma text ovanför i punktskrift.
Produkttyp: E-bok
Ämne: Svenska Svenska som andraspråk
Skolform: Gymnasieskola Kommunal vuxenutbildning på grundläggande nivå Kommunal vuxenutbildning på gymnasial nivå Utbildning i svenska för invandrare
Målgrupp: Blindhet Synnedsättning
90 kr exkl. 6% moms
- Levereras på Dvd/Cd-rom.

Handlingen bygger på ett missförstånd. En kvinna får kärleksbrev från en gammal vän. De är mer passionerade än vad hon minns deras kärlekshistoria. Vem är det som egentligen skriver breven? 

SPSM har tillgängliggjort boken som e-bok HTML-format. Förlagan är utgiven av Nypon förlag.

Lättläst bok för att stimulera och träna läsning för vuxna studerande som läser punktskrift. Boken har ett enkelt språk med en rak handling som förklarar vardagliga situationer. Texterna består av korta huvudsatser med eller utan bisats. Inskjutna satser och andra språkliga finesser saknas helt, vilket gör läsningen lättläst och underlättar språkförståelsen.

Bok finns även med tryckt punktskrift och som e-bok i Textview-format.

Visa mer

Om anpassningen

En e-bok i HTML-format har ett linjärt innehåll där text och bild följer löpande efter varandra. Boken fungerar både med talsyntes och punktskriftsskärm. Du läser den i en webbläsare, till exempel Internet Explorer eller Firefox. 

Läs mer om e-böcker på spsm.se.

Utgivningsdatum
Artikelnummer
15112
Originalförlag
Nypon förlag
Författare
Medietyp
Dvd/cd-rom