Bondgården

Bondgården.

Gå till läromedlet

Produkttyp: Digitala läromedel Webbaserad tjänst
Ämne: Naturorienterande ämnen (NO)
Skolform: Specialskola åk 1-4
Målgrupp: Döv Nedsatt hörsel

Kostnadsfri period

Fram till 31 augusti 2022 kan du använda läromedlet kostnadsfritt. Ingen inloggning eller licens krävs.

Bondgården är ett läromedel för att ge ett ökat ordförråd. Detta görs genom att det finns mer komponenter än endast en simpel ordlista. Vi har kompletterat med bilder, tecken och tal. För att eleven ska kunna jobba lite i ämnet har vi gjort urklippsbilder och färgläggningsbilder som är kopplat till ordlistans bilder. Vi har även med sånger på teckenspråk kopplat till Bondgården och djuren.

Ordlistan i sig är fördjupad och har närmre 327 ord inom ämnet bondgården och dess djur. Illustrationerna är dessutom placerade i sin kontext så eleven ska förstå vart ett objekt hör hemma.

Främst är det tänkt att materialet ska användas i grupp av lärare. Den kan också användas av barn som inte kan läsa än. Barnen ska kunna navigera hjälpligt i materialet, om de själva får lust att fördjupa sina kunskaper.

Urklippsbilder och färgläggningsbilder skrivs ut på enklaste vis i närmaste skrivare så barnen kan pyssla med bilderna kopplade till ordlistan i bondgården.

Sångerna har med både text, musik, sång och teckenspråk.

Detta läromedel är en demo och kommer utvärderas. Har du synpunkter på läromedlet, hör gärna av er. Gå in i lärarhandledningen för att hitta e-postadressen där du kan lämna synpunkter.

Pris per år

  • 1 användare: 80 kr (100 kr inkl. moms)
  • 5 användare: 400 kr (500 kr inkl. moms)
  • 10 användare: 800 kr (1000 kr inkl. moms)
  • Skolicens användare: 1800 kr (2250 kr inkl. moms).

Prova på

  • Prova på-licens, 1 användare, 1 månad: 0 kr (0 kr inkl. moms).

Läs mer om licenser under Kundservice och Vanliga frågor och svar.

Personuppgifter

För användare av våra webbaserade läromedel behöver vi spara och behandla personuppgifter så som namn och e-postadress. Syftet med en sådan behandling är att kunna ge tillgång till läromedlet och administrera konto och lösenord. I detta läromedel behandlas även sparade anteckningar, markeringar som ritats in samt bokmärken. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.

Visa mer

Utgivningsdatum
Artikelnummer
11806
Förlag
Specialpedagogiska skolmyndigheten
Medietyp
Webbaserade läromedel