33 läs- och skrivövningar

Gränssnitt för 33 Läs och skriv.

Gå till läromedlet

Produkttyp: Digitala läromedel Webbaserad tjänst
Ämne: Svenska som andraspråk
Skolform: Grundskola åk 4-6 Komvux på grundläggande nivå
Målgrupp: Nedsatt hörsel

Kostnadsfri period

Fram till 31 december 2021 kan du använda läromedlet kostnadsfritt. Ingen inloggning eller licens krävs.

Materialet består av 33 övningar som är tänkta att ge en förbättrad läsförmåga, fördjupad läsförståelse, lust att uttrycka sig i svenskt teckenspråk och skriven svenska - och inte minst ett utökat ord- och teckenförråd. 

Övningarna passar utmärkt för självstudier. Materialet vänder sig främst till elever i förberedelseklasser, IVIK och SFI kurs A och B.

Varje övning inleds med en kort text som är översatt till svenskt teckenspråk. Texternas omfång och svårighetsgrad ökar efterhand. Här och där bryts detta mönster genom att en text av lättare karaktär dyker upp för att ge eleverna lite andrum.

Texterna följs av frågor på innehållet, också dess översatta till teckenspråk. Eleven kan skriva sina svar i boken, teckna dem till läraren eller både och.

Om du är inne på en övning finns det en ”bildruta” som du kan klicka på för att se fler tecken som är illustrerade på bilden. Klicka på texten så kommer aktören fram. Det finns också en sökfunktion som du kan använda om du vill hitta något speciellt tecken som finns i materialet.

Pris per år

  • 1 användare: 80 kr (100 kr inkl. moms)
  • 5 användare: 400 kr (500 kr inkl. moms)
  • 10 användare: 800 kr (1000 kr inkl. moms)
  • Skolicens användare: 1800 kr (2250 kr inkl. moms).

Prova på

  • Prova på-licens, 1 användare, 1 månad: 0 kr (0 kr inkl. moms).

Läs mer om licenser under Kundservice och Vanliga frågor och svar.

Personuppgifter

För användare av våra webbaserade läromedel behöver vi spara och behandla personuppgifter så som namn och e-postadress. Syftet med en sådan behandling är att kunna ge tillgång till läromedlet och administrera konto och lösenord. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.

Visa mer

Utgivningsdatum
Artikelnummer
10098
Förlag
Specialpedagogiska skolmyndigheten
Medietyp
Webbaserade läromedel