Originalprodukt:
Upptäck världen Biologi Grundbok, Liber, Första upplagan

UPPTÄCK Världen Biologi Grundbok, e-bok textview

Läromedel anpassat av Specialpedagogiska skolmyndigheten
Omslag.
Produkttyp: E-bok
Ämne: Naturorienterande ämnen (NO)
Skolform: Grundskola åk 4-6
Målgrupp: Blindhet Synnedsättning
122 kr exkl. 6% moms
- Levereras på Dvd/Cd-rom.

Ingår i serien Upptäck Världen Biologi

Vi reser från världsdel till världsdel, berättar om livet på savanner och i regnskogar, öknar och höga berg ända ner till havets djupaste botten. Vi möter djur och växter som har en fantastisk förmåga att anpassa sig till de mest extrema förhållanden. Boken tar också upp frågor kring hur jordklotet mår, vad som händer när temperaturen stiger och vad vi människor kan göra för en hållbar utveckling. De biologiska tema-avsnitten handlar bl. a. om Människans ursprung, När regnskogarna krymper, Mat ur havet.

Ordförklaringar nere på sidorna, många artbeskrivningar och en omfattande uppslagsdel i slutet av boken finns även i denna bok. Uppslagsdelen ger basfakta om jordklotets historia och om djurs fantastiska sinnen.

Visa mer

Om anpassningen

En e-bok i Textview-format är organiserad som en pärm med flikar, med förlagan som modell. Innehållsförteckning, löpande text, bilder och sakregister finns i var sin flik. Boken fungerar både med talsyntes och punktskriftsskärm. Du läser den i läsprogrammet Textview som laddas ner kostnadsfritt från Myndigheten för tillgängliga medier.

Läs mer om e-böcker på spsm.se.

Upplaga
Första upplagan
Utgivningsdatum
ISBN
9789147080434
Artikelnummer
9147080434-ECB
Originalförlag
Liber
Författare
Medietyp
Dvd/cd-rom