Originalprodukt:
Upptäck världen Biologi Grundbok, Liber, Första upplagan

UPPTÄCK Världen Biologi Grundbok, E-bok i HTML-format, obearbetad text och bild

Läromedel anpassat av Specialpedagogiska skolmyndigheten
Omslag.
Produkttyp: E-bok
Ämne: Naturorienterande ämnen (NO)
Skolform: Grundskola åk 4-6
Målgrupp: Blindhet Synnedsättning
122 kr exkl. 6% moms
- Levereras som Dvd/Cd-rom.

Ingår i serien Upptäck Världen Biologi

Vi reser från världsdel till världsdel, berättar om livet på savanner och i regnskogar, öknar och höga berg ända ner till havets djupaste botten. Vi möter djur och växter som har en fantastisk förmåga att anpassa sig till de mest extrema förhållanden. Boken tar också upp frågor kring hur jordklotet mår, vad som händer när temperaturen stiger och vad vi människor kan göra för en hållbar utveckling. De biologiska tema-avsnitten handlar bl. a. om Människans ursprung, När regnskogarna krymper, Mat ur havet.

Ordförklaringar nere på sidorna, många artbeskrivningar och en omfattande uppslagsdel i slutet av boken finns även i denna bok. Uppslagsdelen ger basfakta om jordklotets historia och om djurs fantastiska sinnen.

Visa mer

Om anpassningen

En obearbetad e-bok i HTML-format har ett linjärt strukturerat innehåll där text och bild följer löpande efter varandra. En obearbetad e-bok i HTML-format är en direkt återgivning av den tryckta originalboken. E-boken fungerar med skärmläsningsprogram, talsyntes och punktskriftsskärm. Du läser den i en webbläsare, till exempel Google Chrome eller Firefox. 

Läs mer om e-böcker på spsm.se.

Upplaga
Första upplagan
Utgivningsdatum
ISBN
9789147080434
Artikelnummer
9147080434-HA
Förlag
Specialpedagogiska skolmyndigheten
Originalförlag
Liber
Författare
Medietyp
Dvd/cd-rom