Originalprodukt:
Tänk och räkna 5a inkl. övn.häfte, Gleerups, Första upplagan

Tänk och Räkna 5a, e-bok i html-format, obearbetad text och bild

Läromedel anpassat av Specialpedagogiska skolmyndigheten
Omslag.
Produkttyp: E-bok
Ämne: Matematik
Skolform: Grundskola åk 4-6
Målgrupp: Blindhet Synnedsättning
105 kr exkl. 6% moms
- Levereras på Dvd/Cd-rom.

Ingår i serien Tänk och räkna

I Tänk och räkna 5a inleds varje kapitel med en gemensam introduktion där kapitlets mål finns tydligt angivna. Efter grundsidorna följer utvärdering och därefter väljer eleven fördjupningsuppgifter från Klöversidorna. Längst bak i boken finns fler träningsuppgifter som även kan användas som läxor. Till varje grundbok medföljer även ett övningshäfte.

Boken tar bland annat upp platsvärde, diagram, addition och subtraktion inom talområdet 0-1 000 000 med tankeled och uppställning, multiplikation med tankeled och uppställning, multiplikation med flersiffriga faktorer, division, addition och subtraktion med decimaltal, längd och massa, enhetsbyten, problemlösningar och formövningar.

Visa mer

Om anpassningen

En obearbetad e-bok i HTML-format har ett linjärt strukturerat innehåll där text och bild följer löpande efter varandra. En obearbetad e-bok i HTML-format är en direkt återgivning av den tryckta originalboken. E-boken fungerar med skärmläsningsprogram, talsyntes och punktskriftsskärm. Du läser den i en webbläsare, till exempel Google Chrome eller Firefox. 

Läs mer om e-böcker på spsm.se.

ISBN
9789140652492
Artikelnummer
9140652492-HAM
Originalförlag
Gleerups Utbildning AB
Författare
Medietyp
Dvd/cd-rom