Smådjursboken, e-bok daisy

Läromedel anpassat av Specialpedagogiska skolmyndigheten
Bild saknas
Produkttyp: E-bok
Ämne: Biologi
Skolform: Gymnasieskola
Målgrupp: Blindhet Synnedsättning
240 kr exkl. 6% moms
- Levereras på Dvd/Cd-rom.

Vilket foder ska hamstern ha? Hur sköter man päls och tassar? Frågorna är många för alla som har kanin, marsvin, chinchilla, degu, hamstrar, gerbiler, råttor eller möss. Här finns svaren på allt en smådjursägare behöver veta.

Kaniner och gnagare är våra vanligaste och mest omtyckta sällskapsdjur. För varje djurslag presenteras råd om inköp, mat, burar, skötsel och hantering. Här finns också handfasta råd om vad man ska göra om djuret blir sjukt eller får olika skador, näringsbrist, päls- och tassproblem eller dräktighetsproblem.

Djurens beteende påverkas av deras bakgrundshistoria, och att känna till den underlättar den dagliga omvårdnaden. Boken berättar om ungarnas första tid och vad man ska tänka på när man köper ett djur, hur man könsbestämmer och hur man hanterar djuret. Avel och fortplantning behandlas också.

Det här är en komplett handbok och uppslagsbok för varje smådjursägare. Nu andra reviderade utgåvan.

Visa mer

Om anpassningen

DAISY-format är en internationell standard för digitala talböcker, för att göra tryckt text tillgänglig för personer med läshinder. I DAISY struktureras ljud, text och bild på ett sätt som gör det möjligt att söka utan kronologi. Du läser boken i ett läsprogram för DAISY. Läs mer om dessa på Myndigheten för tillgängliga medier

Läs mer om e-böcker på spsm.se.

Upplaga
Andra upplagan
Utgivningsdatum
ISBN
9789127355620
Artikelnummer
9127355624-DAF
Originalförlag
Natur och Kultur
Författare
Medietyp
Dvd/cd-rom