Originalprodukt:
Prisberäkna, Kunskapshjulet,

Prisberäkna, E-bok i HTML-format, obearbetad text och bild

Läromedel anpassat av Specialpedagogiska skolmyndigheten
Omslagsbild saknas.
Produkttyp: E-bok
Ämne: Företagsekonomi
Skolform: Gymnasieskola
Målgrupp: Blindhet Synnedsättning
79 kr exkl. 6% moms
- Levereras som Dvd/Cd-rom.

Med Prisberäkna så kan eleverna på ett pedagogiskt och enkelt sätt prisberäkna måltiderna och därmed uppnå det centrala innehållet i nya läroplanen, Lpo 11, där det står att eleverna skall kunna jämföra varor utifrån pris i Hem och Konsumentkunskapen.

Kompendiet innehåller medelpriser av livsmedelspriser runt om i Sverige. Detta för att nå ett slags riksgenomsnitt. I kompendiet Prisberäkna redovisas dessa medelpriser omräknade i kostnad per förpackning, kilo, hekto, liter, deciliter, matsked, tesked, kryddmått, normal portion och styckpris där detta är lämpligt. Över 1 000 livsmedel är redovisade på detta sätt, för att bli så heltäckande som möjligt. Prisberäkna innefattar även i Sverige mindre vanliga livsmedel, med influenser från övriga världen. 

Visa mer

Om anpassningen

En obearbetad e-bok i HTML-format har ett linjärt strukturerat innehåll där text och bild följer löpande efter varandra. En obearbetad e-bok i HTML-format är en direkt återgivning av den tryckta originalboken. E-boken fungerar med skärmläsningsprogram, talsyntes och punktskriftsskärm. Du läser den i en webbläsare, till exempel Google Chrome eller Firefox. 

Läs mer om e-böcker på spsm.se.

ISBN
9789163159183
Artikelnummer
916315918X-HA
Förlag
Specialpedagogiska skolmyndigheten
Originalförlag
Kunskapshjulet
Medietyp
Dvd/cd-rom