Originalprodukt:
Någon man tycker mycket om har dött, Specialpedagogiska skolmyndigheten,

Någon man tycker mycket om har dött, onlinebok

Läromedel anpassat av Specialpedagogiska skolmyndigheten
Någon man tycker mycket om har dött, onlinebok.

Gå till läromedlet

Gå till läromedlet för att logga in: Någon man tycker mycket om har dött, onlinebok.

Produkttyp: Digitala läromedel Webbaserad tjänst
Ämne: Kommunikation Psykologi
Skolform: Grundskola åk 4-6 Grundsärskola åk 7-9 Gymnasiesärskola Komvux på gymnasial nivå
Målgrupp: Neuropsykiatrisk funktionsnedsättning Tal- och språkstörning Utvecklingsstörning, intellektuell funktionsnedsättning

Antal installationer

0 kr exkl. 25% moms

Kostnadsfri period

Fram till 30 april 2021 kan du använda läromedlet kostnadsfritt. För att få tillgång till läromedlet behöver du lägga en beställning på en Fri licens. En licens gäller för 50 användare.

Alla blir vi ledsna när någon som vi tycker om har dött. Det är svårt att förstå vad döden innebär. Vi människor visar sorg på många olika sätt, och inget sätt är rätt eller fel.

I den här boken beskrivs med bilder och enkel text hur Karin och Bengt mister en kär släkting, och hur vardagen blir en lång period efter förlusten. Boken visar hur de behöver stöd för att arbetet med sorgen ska bli lättare. Förutom grundbok innehåller materialet en handledning, 12 samtalsbilder och 6 stycken bildkort om olika känslor. Materialet är avsett som underlag till samtal kring det svåra som inträffat. 

Onlineboken körs online i din webbläsare. Det kan köras i FireFox, Edge, Google Chrome, Opera, Safari med flera. Observera att onlineboken inte fungerar i Internet Explorer. 

Under inställningar kan du välja att presentera varje boksida med svenskt teckenspråk. Det finns också en rad andra inställningar som kan göras för att anpassa boken till elevernas olika behov. Inställningar sparas automatiskt per inloggad elev.

Pris per år

  • 1 användare: 80 kr (100 kr inkl. moms)
  • 5 användare: 400 kr (500 kr inkl. moms)
  • 10 användare: 800 kr (1000 kr inkl. moms)
  • Skolicens användare: 1800 kr (2250 kr inkl. moms).

Prova på

  • Prova på-licens, 1 användare, 1 månad: 0 kr (0 kr inkl. moms).

Läs mer om licenser under Kundservice och Vanliga frågor och svar.

Personuppgifter

För användare av våra webbaserade läromedel behöver vi spara och behandla personuppgifter så som namn och e-postadress. Syftet med en sådan behandling är att kunna ge tillgång till läromedlet och administrera konto och lösenord. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.

Visa mer

Artikelnummer
11594
Författare
Illustratör
Annika Wilén
Medietyp
Webbaserade läromedel