Originalprodukt:
Escalade Littéraire, Liber AB, Upplaga 1

Escalade Littéraire, E-bok Textview

Läromedel anpassat av Specialpedagogiska skolmyndigheten
Bild saknas
Produkttyp: E-bok
Ämne: Franska
Skolform: Gymnasieskola Komvux på gymnasial nivå
Målgrupp: Blindhet Synnedsättning
172 kr exkl. 6% moms
- Levereras som Dvd/Cd-rom.

Ingår i serien Escalade Littéraire

Escalade Littéraire är ett läromedel i franska för steg 4-7 med tyngdpunkt på steg 5. Det är även lämpligt för högskolan.
Boken är en antologi med texter skrivna av nutida, moderna franska skönlitterära författare. Antologin innehåller 15 texter: utdrag ur romaner, noveller och poesi. Kapitel 11 i boken är skrivet av 2008 års nobelpristagare i litteratur J.M.G. Le Clézio.

Läsaren får stifta bekantskap med författare som Anna Gavalda, Marc Levy, Faïza Guène och Léopold Senghor. Efter varje text finns ordlistor och övningsuppgifter med tyngdpunkt på vokabulär, läsförståelse, hörförståelse och uttrycksförmåga. Särskild vikt läggs vid muntlig framställning. Till varje text finns dessutom en hörövning som presenterar författaren.

Visa mer

Om anpassningen

En e-bok i Textview-format är organiserad som en pärm med flikar, med förlagan som modell. Innehållsförteckning, löpande text, bilder och sakregister finns i var sin flik. Boken fungerar både med talsyntes och punktskriftsskärm. Du läser den i läsprogrammet Textview som laddas ner kostnadsfritt från Myndigheten för tillgängliga medier.

Läs mer om e-böcker på spsm.se.

Utgivningsdatum
ISBN
9789147078080
Artikelnummer
9147078081-EBD
Förlag
Specialpedagogiska skolmyndigheten
Originalförlag
Liber AB
Författare
Medietyp
Dvd/cd-rom